Zrušiť

Čierny dážď - Graham Brown - 2011

11,50 € 5 €
Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 4. 12. 2015 (č. 16671777)

Čierny dážď - Graham Brown - 2011

osobne alebo na dobierku - k cene + poštovné

Pokiaľ ide o studenú fúziu, stále zostáva záhadou. Tento pojem sa stal svojím spôsobom vedeckým upírom, ktorý vytrvalo vstáva z mŕtvych. Po tom, čo ho v roku 1989 označili za blud, v deväťdesiatych rokoch 20.storočia zaznamenal návrat, keď sa do výskumu pustili spojenými silami špekulanti a vedci. Ale ten pojem stále žije. Výskumu sa teraz venujú uznávané laboratória a znova hlásia nadbytočnú energiu, neutróny, ba dokonca aj stopovú hladinu trícia, čo môže súvisieť iba s istým typom jadrovej reakcie. Dokonca aj tí, ktorí to považujú za mrhanie času, sú ochotní pozrieť sa na výsledky, prv ako h odsúdial.
Gragam Brown

Z fyzikálnych záhad, mayskej tajomnej archeológie a nenásytnosti súčasného miliardára vytvoril Graham Brown napínavý príbeh o zániku vyspelej dávnej civilizácie a možnosti nadviazať na je poznatky.

Čierny dážď - Graham Brown - 2011

osobne alebo na dobierku - k cene + poštovné

Pokiaľ ide o studenú fúziu, stále zostáva záhadou. Tento pojem sa stal svojím spôsobom vedeckým upírom, ktorý vytrvalo vstáva z mŕtvych. Po tom, čo ho v roku 1989 označili za blud, v deväťdesiatych rokoch 20.storočia zaznamenal návrat, keď sa do výskumu pustili spojenými silami špekulanti a vedci. Ale ten pojem stále žije. Výskumu sa teraz venujú uznávané laboratória a znova hlásia nadbytočnú...

Predajca EmaV Nehodnotený Člen od septembra 2015
E
5 € 11,50 €
Prešov
Zobraziť kontakty