Zrušiť

Cena za šťastie - Danielle Steelová - 1994

3 € 1,50 €
Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 4. 12. 2015 (č. 16671795)

Cena za šťastie - Danielle Steelová - 1994

osobne alebo na dobierku - k cene + poštovné

V jeden deň si podajú ruky tri páry, aby manželským sľubom spečatili svoj vzťah s očakávaním, že sa tým naplnia ich životné sny. Je to dvadsaťosemročná Diana, redaktorka časopisu o štýlovom bývaní, mladý právny zástupca televíznej spoločnosti Andrew, tridsaťjedenročná manekýnka a herečka Barbie a o rok mladší obchodný zástupca Charlie a napokon štyridsaťdvaročná advokátka Pilar a šesťdesiatpäťročný sudca Brad.
Radostné začiatky spoločného života však postupne prerastajú do manželských kríz, spôsobených rozdielmi pováh a prirodzenou, nepotlačiteľnou túžbou po dieťati. Vo všetkých troch prípadoch sa rozhodujúcim stáva verdikt lekárskej vedy. Ako sa však ukáže, posledné slovo má predsa len príroda, a tá je zo všetkých najmocnejšia. Nakoniec všetci nájdu vytúžené šťastie, aj keď cesta k nemu nie je ľahká, ale vykúpená sklamaniami a utrpením. Sladkou odmenou je im však detský úsmev a pocit životného naplnenia.

Cena za šťastie - Danielle Steelová - 1994

osobne alebo na dobierku - k cene + poštovné

V jeden deň si podajú ruky tri páry, aby manželským sľubom spečatili svoj vzťah s očakávaním, že sa tým naplnia ich životné sny. Je to dvadsaťosemročná Diana, redaktorka časopisu o štýlovom bývaní, mladý právny zástupca televíznej spoločnosti Andrew, tridsaťjedenročná manekýnka a herečka Barbie a o rok mladší obchodný zástupca Charlie a napokon štyridsaťdvaročná advokátka Pilar a šes...

Predajca EmaV Nehodnotený Člen od septembra 2015
E
1,50 € 3 €
Prešov
Zobraziť kontakty