Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Bazar.sk

GDPR vzorové dokumenty, Urob si GDPR sám

Audioknihy, e kn... 25 ďalších ponúk | Predchadzajúci Ďalší
Upraviť | Zmazať | Zvýrazniť / Topovať
Cena: 25 €
Sledovať
Dátum: 19. 6. 2018, Typ: Predaj, Stav: Nové, Lokalita: Bratislava II - Ružinov
Ponúkam vzory dokumentov na vypracovanie bezpečnostnej dokumentácie (bezpečnostná smernica, bezpečnostný projekt, posúdenie vplyvu na ochranu údajov, záznam o spracovateľských činnostiach) podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia EU č. 2016/679 GDPR.


Všetky dokumenty, ktoré potrebujete na zavedenie do praxe aj s komentárom.
Všetky dokumenty pošlem vo formáte docx, pdf, xlsx.
Pomocou týchto dokumentov viete vykonať audit a vypracovať kompletnú dokumentáciu pre vašu firmu alebo iné firmy.


Pre koho sú vhodne?
Malé a stredné firmy.
Eshopy
Účtovníkov
Firmy poskytujúce marketing

Dokumenty ktoré poskytnem:
Smernica o ochrane osobných údajov
Súlad spracúvania osobných údajov s GDPR
Bezpečnosť údajov

Dokumenty pre sprostredkovateľov

Dokumenty pre vykonanie auditu

Dokumenty pre zamestnancov

Práva dotknutých osôb

Spracovateľské operácie

Súhlas so spracúvaním osobných údajov

Zodpovedná osoba
Predajca:
GDPR
Nehodnotený
Všetky inzeráty - 1 inzerát
Lokalita:
Bratislava II - Ružinov
Telefón:
Číslo neuvedené
Kontaktovať predajcu:
Odkaz na váš inzerát uverejnený na Bazar.sk: https://knihy.bazar.sk/27140838-gdpr-vzorove-dokumenty-urob-si-gdpr-sam/

Za vašu odpoveď vopred ďakujem.
* povinné
* povinné
* povinné
Vaše údaje zadané do formulára budú odoslané spoločnosti United Classifieds s.r.o. Text správy, meno a telefón budú odoslané konkrétnemu predajcovi. Bližšie informácie k ochrane osobných údajov tu.