Zrušiť

Thomas Mayne Reid - Jazdec bez hlavy

6 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 18. 11. 2019 (č. 31052902)

Predám knihu Thomas Mayne Reid - Jazdec bez hlavy.
Obsah:
Napínavý dobrodružný román sa odohráva v 19. storočí, keď sa po texaských prériách voľne preháňali stáda divých mustangov. V tom čase sa tam zjavoval aj tajomný jazdec bez hlavy a na smrť vydesil každého, kto sa ocitol v jeho blízkosti. Román je zároveň aj príbehom veľkej lásky medzi krásnou Louisou, dcérou plantážnika, a Mauriceom, odvážnym lovcom mustangov. Do Louisy je však zaľúbený aj jej bratanec Cassius, ktorý prisahá Mauriceovi pomstu. Ako s tým všetkým súvisí strašný jazdec bez hlavy? Podarí sa Mauriceovi vyhnúť prefíkaným nástrahám? To autor odhalí čitateľovi až na posledných stranách tohto nezvyčajne príťažlivého a celkom vtipne napísaného románu.
Počet strán: 384 strán, väzba: pevná väzba, hmotnosť: 480 g, jazyk: slovenský jazyk, cena: 6€+poštovné, nemám záujem o výmenu, v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)

Predám knihu Thomas Mayne Reid - Jazdec bez hlavy.
Obsah:
Napínavý dobrodružný román sa odohráva v 19. storočí, keď sa po texaských prériách voľne preháňali stáda divých mustangov. V tom čase sa tam zjavoval aj tajomný jazdec bez hlavy a na smrť vydesil každého, kto sa ocitol v jeho blízkosti. Román je zároveň aj príbehom veľkej lásky medzi krásnou Louisou, dcérou plantážnika, a Mauriceom, odvážnym lovcom mustangov. Do Louisy je však zaľúbený aj jej bratanec Cassius, ktorý prisahá Ma...

Predajca bazar_ivana Nehodnotený Člen od júla 2014
B
6 €
Topoľčany
Zobraziť kontakty