Zrušiť

Predám 2 knihy: Hrbáč a Kňažná de Cléves

3 €
Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 9. 9. 2021 (č. 34950546)

Predám 2 knihy: HRBÁČ a Kňažná de Cléves

Staré knihy, no kvalitné čítanie.
cena 3,-€, prípadne dohodou spolu za obe knihy

Hrbáč: Historicko-dobrodružný román. Dej sa odohráva v časoch Ľudovíta XIV. Hlavným hrdinom je Henrich de Lagardére, ktorý sa jednej noci roku 1699 má v zákope hradu Caylus stretnuť v súboji s vojvodom de Nevers, no namiesto toho bojujú bok po boku proti nepriateľom. Vojvodu smrteľne zrania a ten zverí život svojej malej dcéry Aurory do rúk Henricha, ktorý uteká aby jej zachránil život a pomstil smrť jej otca. Sleduje ich spletité osudy po celej Európe až sa napokon vráti do Paríža aby napokom za dramatických okolností pomstil vojvodu a získal ruku krásnej Aurory.

Kňažná de Cléves: Tá plavovlasá krásavica nie je z našich čias a hľadí na nás s nežným, trocha smutným úsmevom starých obrazov. Stačí však dotyk čarovného prútika a obraz ožije, z jeho tmavého pozadia vystúpia príhody dávno minulé... Tak je to aj v rozprávaní Madame de La Fayette. Počujete tiché zvuky barokovej hudby a pri nich tancuje mladučká kňažná, práve vydatá, s jedným mužom, ktorého v živote bude ľúbiť, no ich láska nikdy nenájde naplnenia, pretože je ženou iného.


Pre viac info mi píšte správu, alebo volajte

Predám 2 knihy: HRBÁČ a Kňažná de Cléves

Staré knihy, no kvalitné čítanie.
cena 3,-€, prípadne dohodou spolu za obe knihy

Hrbáč: Historicko-dobrodružný román. Dej sa odohráva v časoch Ľudovíta XIV. Hlavným hrdinom je Henrich de Lagardére, ktorý sa jednej noci roku 1699 má v zákope hradu Caylus stretnuť v súboji s vojvodom de Nevers, no namiesto toho bojujú bok po boku proti nepriateľom. Vojvodu smrteľne zrania a ten zverí život svojej malej dcéry Aurory do rúk Hen...

Predajca AlfredAfrodita Nehodnotený Člen od marca 2024
A
3 €
Slovensko
Zobraziť kontakty