Zrušiť

Michaela Ella Hajduková - Dorianova kliatba

8 € 7 €
Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 12. 2. 2023 (č. 36596743)

Predám knihu: Michaela Ella Hajduková - Dorianova kliatba.
Obsah:
Krehký príbeh lásky, ktorý môže rozbiť odhalená pravda.
Dorian Wayne je mladý muž, ktorý sa rád obklopuje umelcami a plnými dúškami si vychutnáva všetko, čo mu život v Londýne na konci 19. storočia ponúka. Do jeho života však vstúpi mladá nádejná maliarka Violette Reynardová. Ich vzájomné city prehĺbi obraz, ktorý namaľuje. Ani jeden z nich však ešte netuší, ako veľmi ovplyvní táto osudná maľba ich životy a že v Dorianovom vnútri prebudí netvora, ktorý nepozná hranice...
O mnoho desaťročí neskôr žije v Londýne Annabelle Evansová – žena poznačená tragédiou, ktorú však životné okolnosti nedokázali zlomiť. Pracovný telefonát od známeho muža rozhodí jej pokojný svet a dá mu smer, ktorý by ani vo sne nečakala.
Čo spája Annabelle s umelkyňou z minulosti? A môže pomsta zahojiť staré rany, alebo spôsobí, že pre ňu príde ešte o viac, ako mohla získať?
Počet strán: 248 strán, väzba: pevná väzba, hmotnosť: 331 g, jazyk: slovenský jazyk, cena: 7€+poštovné, nemám záujem o výmenu, v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)

Predám knihu: Michaela Ella Hajduková - Dorianova kliatba.
Obsah:
Krehký príbeh lásky, ktorý môže rozbiť odhalená pravda.
Dorian Wayne je mladý muž, ktorý sa rád obklopuje umelcami a plnými dúškami si vychutnáva všetko, čo mu život v Londýne na konci 19. storočia ponúka. Do jeho života však vstúpi mladá nádejná maliarka Violette Reynardová. Ich vzájomné city prehĺbi obraz, ktorý namaľuje. Ani jeden z nich však ešte netuší, ako veľmi ovplyvní táto osudná maľba ich životy a že v...

Predajca bazar_ivana Nehodnotený Člen od júla 2014
B
7 € 8 €
Topoľčany
Zobraziť kontakty