Zrušiť

Elizabeth (Taylor) radí-Ako schudnúť a byť šťastná

4 € 3,50 €
Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 10. 5. 2023 (č. 36896829)

Predám knihu Elizabeth radí, ako schnudnúť a byť šťastný, napísanú priamo svetoznámou hollywoodskou herečkou Elizabeth Taylor. Bez poškodenia, čítaná.
Elizabeth sa nerozhodla napísať túto knihu preto, aby sa verejnosť dozvedela aj tých pár detailov, ktoré nevysnorili zvedaví novinári, ale aby vlastným príkladom a skúsenosťami pomohla ženám, keď sa ocitnú v duševnej kríze a svoje problémy začnú riešiť prejedaním. Žičlivo ponúka ženám svoju cestu, ktorá ju priviedla nielen k pôvodnej hmotnosti, bývalej kráse, ale aj k stratenému sebavedomiu.

Obsah:
Kniha je rozdělena do několika kapitol. V první Elizabeth vzpomíná na svůj život a natáčení některých filmů, ve druhé popisuje několik svých rad a tipů na hubnutí, ve třetí přímo popisuje svoji dietu i s některými recepty, ve čtvrté popisuje jak cvičit.

- vydavateľstvo: Ikar
- jazyk: slovenský
- väzba: tvrdá s prebalom
- rok vydania: 1991
- počet strán: 216

Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty.

Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)

Predám knihu Elizabeth radí, ako schnudnúť a byť šťastný, napísanú priamo svetoznámou hollywoodskou herečkou Elizabeth Taylor. Bez poškodenia, čítaná.
Elizabeth sa nerozhodla napísať túto knihu preto, aby sa verejnosť dozvedela aj tých pár detailov, ktoré nevysnorili zvedaví novinári, ale aby vlastným príkladom a skúsenosťami pomohla ženám, keď sa ocitnú v duševnej kríze a svoje problémy začnú riešiť prejedaním. Žičlivo ponúka ženám svoju cestu, ktorá ju priviedla nielen k pôvodnej hmotno...

Predajca kitty61 (1) Člen od apríla 2013
K
3,50 € 4 €
Nitra
Zobraziť kontakty