Zrušiť

Veľká kniha o dinosauroch - David Lambert

10 €
Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 30. 3. 2024 (č. 37840114)

Predám knihu Veľká kniha o dinosauroch-David Lambert, vyd. Timy 1994, 192 strán. Vizuálne najpôsobivejšia, najprecíznejšia a najzrozumiteľnejšia kniha, aká bola napísaná o dinosauroch. Vyše 500 atraktívnych fotografií a kresieb oživuje dinosaury najrozličnejších veľkostí a tvarov. Dokonalé konštrukcie modelov vychádzajúce z vedeckých poznatkov-niektoré z nich vznikli špeciálne pre túto knihu-znázorňujú v pozoruhodných detailoch vonkajšiu i vnútornú anatómiu tela týchto hrôzostrašných tvorov. Úplný prehľad dinosaurov od A po Z uvádza všetky rody dinosaurov, aké sa doteraz podarilo zistiť.
Kapitoly: O dinosauroch všeobecne-Čo sú dinosaury ?, Pôvod, predkovia a potomkovia, Triasový svet, Jurský svet, Kriedový svet, Anatómia dinosaura, Spôsob života, Ako vyhynuli dinosaury ?, Fosilizácia, Nálezy dinosaurov, Vykopávky dinosaurov, Dinosaury v múzeách, Modelovanie dinosaurov. Dinosaury rad za radom-Teropody-Theropoda, Veľjaštery-Sauropodomorpha, Obrnené dinosaury-Thyreophora, Ornitopody-Ornithopoda, Marginocefalovce-Marginocephalia, Dinosaury od A po Z-Okrem údajov o všetkých doteraz známych rodoch dinosaurov sa v tomto dinosaurom slovníku uvádzajú aj odkazy na dnes už nepoužívané mená.

Predám knihu Veľká kniha o dinosauroch-David Lambert, vyd. Timy 1994, 192 strán. Vizuálne najpôsobivejšia, najprecíznejšia a najzrozumiteľnejšia kniha, aká bola napísaná o dinosauroch. Vyše 500 atraktívnych fotografií a kresieb oživuje dinosaury najrozličnejších veľkostí a tvarov. Dokonalé konštrukcie modelov vychádzajúce z vedeckých poznatkov-niektoré z nich vznikli špeciálne pre túto knihu-znázorňujú v pozoruhodných detailoch vonkajšiu i vnútornú anatómiu tela týchto hrôzostrašných tvorov. Úpl...

Predajca Miria (2) Člen od júna 2012
M
10 €
Bratislava
Zobraziť kontakty