Zrušiť

Láska stojí za všetko - Nicola Yoon

4 €
Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 25. 4. 2024 (č. 37905494)

Ponúkam na predaj knihu Láska stojí za všetko od autorky Nicoly Yoon, podľa knihy bol nafilmovaný i rovnomenný film. Vhodný žáner pre tínedžerov, ktorí zažívajú prvé lásky.
Raz čítaná, bez poškodenia.

Obsah:
Cítila som na sebe Ollyho pohľad, keď si myslel, že to nevidím, no aj ja som naňho potajomky vrhala zamilované pohľady... Roztriasla som sa a zavinula som sa do osušky. Olly si mylne vysvetlil moje chvenie, pristúpil bližšie a pridal mi na plecia svoju osušku. Jeho pokožka voňala po oceáne a ešte po niečom inom, po nejakej neopísateľnej veci, ktorá z neho robila Ollyho. Bola som zo seba v šoku, pretože som zatúžila dotknúť sa jeho hrude.

Osemnásťročná Madeline je veľmi zvláštne dievča – vlastne veľmi zvláštny je jej život. Býva sama s mamou a nesmie vyjsť z domu, lebo vraj má výnimočné ochorenie, absolútny nedostatok imunity voči okoliu. Nechodí ani do školy – učenie prebieha cez internet a len zriedkavo k nej prichádza učiteľ. Madelinin život obráti naruby príchod novej rodiny do susedstva, predovšetkým záhadného chlapca Ollyho, oblečeného vždy v čiernom. Skontaktujú sa prostredníctvom e-mailov a Madeline začne objavovať vonkajší svet, no aj tajomné okolnosti spojené s jej chorobou. Zažije veľké prekvapenie, ale aj nebezpečné a krásne dobrodružstvo.

- vydavateľstvo: Mladé letá
- jazyk: slovenský
- väzba: brožovaná
- rok vydania: 2016
- počet strán: 272
- rozmery: 130×200 mm

Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty.

Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)

Ponúkam na predaj knihu Láska stojí za všetko od autorky Nicoly Yoon, podľa knihy bol nafilmovaný i rovnomenný film. Vhodný žáner pre tínedžerov, ktorí zažívajú prvé lásky.
Raz čítaná, bez poškodenia.

Obsah:
Cítila som na sebe Ollyho pohľad, keď si myslel, že to nevidím, no aj ja som naňho potajomky vrhala zamilované pohľady... Roztriasla som sa a zavinula som sa do osušky. Olly si mylne vysvetlil moje chvenie, pristúpil bližšie a pridal mi na plecia svoju osušku. Je...

Predajca kitty61 (1) Člen od apríla 2013
K
4 €
Nitra
Zobraziť kontakty